Translate

31 oktoober, 2010

Rain *** Vihm

As you've probably heard, it rains every day in Ireland and then some - that's why it's called the Emerald Isle. It's undeniably green here, but this year has been rather dry. Ireland has even implemented measures to conserve water due to the decreased rainfall. So, sometimes at work, I eagerly prepare my cup and teabag for my afternoon treat, only to find out that water will only be available tomorrow morning! Lovely, isn't it?

But yesterday, it rained the entire day, in fact.

I arrived home early, soaked and chilled to the bone, only to realize I had forgotten my keys inside the apartment. Jumping for joy? Not quite. To add to the predicament, my boyfriend had also left his keys at home. Fortunately, we have an apartment mate who works nearby, so I took a taxi and, after a bit of a hassle, retrieved the keys :). Surprisingly, the taxi ride was quite scenic; I discovered that Enya and D. Hill live nearby. I even caught a glimpse of Bono's house on the way. Nice.

***

Ilmselt olete kuulnud, et Iirimaal sajab vihma iga päev ja natuke rohkem - see on üheks põhjuseks miks Iirimaad kutsutakse Malahhiidi saareks - kõik on nii lopsakas ja roheline. Ilmselt kõik aastat pole vennad, sest see aasta on olnud suht kuiv. Iirimaa on isegi võtnud kasutusele veesäästirezhiimi. Näiteks minu töö juures on see väljendunud nii, et vesi joogivesi võetakse terveks pärastlõunaks ära. Istu siis seal kuumaveeaparaadi juures oma teepakike näpus, teed saad alles järgmisel hommikul. Tore!

Aga eile sadas vihma - terve päev.

Sain vahelduseks varem koju kui tavaliselt - kuna käin tööle ja koju rattaga, siis sain läbimärjaks ja meeletult külm hakkas. Alles välisukse juures märkasin, et olin koduukse võtmed hommikul koju jätnud. Hõiskasin rõõmust (mitte). Mu mees töötab kohe kodu lähedal, nii et jalutasin tema töö juurde. Ei või olla, aga tema võtmed ka olid koju jäänud! Õnneks elame korteris kolmekesi ja see kolmas inimene töötab ka suht kodu lähedal. Võtsin takso ja sain võtmed! Taksosõit oli nagu ekskursioon, sest möödusime Enya ja D: Hilli elamistest (hästi kõrgete väravate tagused lossid) ja ka Bono majast läksime lähedalt mööda. Lahe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar