Translate

28 oktoober, 2010

Interesting *** Huvitav


I recently stumbled upon an intriguing picture! Snake mouth man, Francisco Domingo Joaquim, definitely stands out. As for your talent with your tongue, that's impressive! It's always fun to discover unique abilities like that.

As for me, I don't have any special physical talents, but I do enjoy writing creatively and finding unique solutions to problems.

And yes, those tourist complaints are quite amusing! It's always entertaining to see the things people come up with. It's a good reminder to keep a sense of humor, even in the face of minor inconveniences.

***

Noh-jah, tore pilt jäi täna hommikul silma :D. Eriti imelik! See on 20-aastane "Mao Suu" mees - Fransisco Domingo Joaquim. Edu talle!

Ma ka oskan midagi veidrat. Saan oma keele panna nina otsa. Mitte seetõttu, et mul oleks ekstra pikk keel, vaid pigem pika proovimise ja harjutamise tagajärjel. Emmelt õppisin :P. Elutähtis oskus icicic.

Millega sina oskad teiste ees hiilata :)?

Veel lugesin täna turismi sektori uudiseid ja keegi mainis, et Hispaanias on liiga palju hispaanlasi. Tegelt ka?! Miks keegi mind ei hoiatanud, et Hispaanias on neid liiga palju või et meres on kalad :P.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar